نظر بدهید |
حمله به بزرگان اهل سنت
وی در حمله به بزرگان اهل سنت نیز تردیدی به خود راه نمی داد برای نمونه امام طحاوی را به صراحت دارای دینی فاسد معرفی می کرد:
حمایت از بن لادن
وی در پاسخ به استفتایی درباره مفسد بودن بن لادن پاسخ می دهد:
این اتهام درباره او وارد نیست. بن باز و هیچ مسلمانی چنین مطلبی را قبول ندارند. اسامه مجاهدیست که در افغانستان اقدامات و تلاشهایی داشته است. خداوند به او توفیق دهد و یاری اش کند و دیگران را با او نصرت دهد. او مجتهدی است که مدام به جهاد همت گماشته است و...
و این در حالی است که بن لادن مورد انتقاد رسمی بن باز و عموم مسلمانان و حتی اهل سنت بوده است. برای نمونه ببینید
http://www.binbaz.org.sa/mat/8647
بن جبرین و توهم اثبات کفر شیعه
وی بنا به دلایلی عجیب شیعه را کافر می خواند:
شیعیان بدون شک کافرند، آنها نسبت به قران طعن می زنند و چنین ادعا می کنند که بیش از دو سوم قرآن حذف شده است همچنان که نوری کتابی درباره اثبات تحریف قرآن نوشته و در کتاب کافی و غیر از آن روایاتی در طعن قرآن آمده است و هر کس نسبت به قرآن طعن بزند کافر و تکذیب شده می باشد چرا که خداوند تعالی فرموده است: ما از قرآن محافظت می کنیم.
به گزارش جهان به نقل از مشرق، عبد الله بن عبد الرحمن بن عبد الله بن إبراهیم بن فهد بن حمد بن جبرین من آل رشید مشهور به «بن جبرین» از خانواده بنی زید از بزرگان وهابیت و درباری در عربستان سعودی بود که فتاوای مشهور و کین ورزانه ای نسبت به شیعیان، حزب الله لبنان و حرمهای اهل بیت علیهم السلام داشت.
نژاد پرست دشمن بشریت
«کایدو اشتاینبرگ» شرقشناس و کارشناس آلمانی امور خاورمیانه در موسسه علوم و سیاست برلین در مورد وی چنین گفت: «بن جبرین بر اساس آموزههای نژادپرستانه وهابی معتقد است که اقلیتها، گروههایی مرتد هستند که مستحق مرگ میباشند زیرا از اسلام حقیقی فاصله گرفتهاند.
اگر شخصی در آلمان، جایگاه و افکار "بن جبرین" را داشت، قطعا سازمان اطلاعات آلمان برای اخراجش از کشور یا حداقل تنظیم دادخواست قضایی علیه او به علت فتنه انگیزی در میان مردم اقدام میکرد»
دوره کودکی
وی در سال 1353 قمری در روستای قویعیه در منطقه ریاض عربستان سعودی به دنیا آمد. تحصیلات خود را در شهر رین انجام می دهد که ظاهرا به سبب نبود مدارس متوسطه مدتی در ادامه تحصیلات وی وقفه افتاده است.
وی در سال1374 قمری به همراه استادش ابوحبیب شیخ عبدالعزیز بن محمد الشثری به ریاض می رود و به تحصیلات خود ادامه می دهد. وی در جوانی چندان مقید به رعایت احکام شرع نبود و با صورت تراشیده در مجامع عمومی حاضر می شد.
تحصیلات دانشگاهی
وی در طول سالهای 1381 تا 1407قمری تحصیلات دانشگاهی خود را از مقطع کارشناسی تا دکترا در دانشکده فقه ریاض طی می کند. یادنامه او را با عنوان اعجوبه دوران منتشر کرده اند.
بن جبرین چندماه آغازین سال1380 قمری را به تبلیغ وهابیت در مناطق مرزی می پردازد.
اساتید
مهمترین استادان او بنابر نقل سایت شخصی بن جبرین از این قرار است:
- عبد العزیز بن محمد أبو حبیب الشثری(مهمترین استاد او)
- شیخ صالح بن مطلق
- شیخ محمد بن إبراهیم آل شیخ
- شیخ إسماعیل الأنصاری
- شیخ عبد العزیز بن ناصر بن رشید
- شیخ حماد بن محمد الأنصاری
- شیخ محمد البیحانی
- شیخ عبد الحمید عمار الجزائری
- ...
مناصب
- مدرس معهد امام الدعوه:1381-1395
- مدرس کتاب توحید! در دانشکده فقه 1395
- عضو شورای فقهی و پاسخگوی شفاهی و تلفنی سوالات فقهی1402
- امام جماعت مسجد آل حماد ریاض1389
- خطیب موقت و علی البدل جمعه و جماعت مساجد و مناسبتهای مختلف
- امام جایگزین بن باز در مواقع غیبت او در مسجد جامع کبیر از 1398
- امامت جماعت مسجد برغش از 1402
- تدریس در مسجد بازار سبز به دستور بن باز از1409
- تدریس در مساجدی که نماز اقامه می کرده است
شخصی از حضرت آیتالله بهجت رحمةاللهعلیه تقاضا کرده است که این حقیر مشتاق زیارت امام عصر عجل الله تعالی فرجه میباشم ...
ذکر صلوات، از جامعترین اذکار و اوراد است. در قرآن کریم آمده است: إن الله وَ مَلائِکَتَه یصلّون علی النّبی یا أیها الذین آمنوا صلّوا علیه و سلّموا تسلیماً؛ همانا خداوند و ملائکه بر پیامبر صلوات و درود میفرستند؛ ای ایمانآورندگان، شما نیز بر او درود و سلامتی مستمر به گونهای عالی بفرستید.
صلوات و درود خالصانه ما بر خاندان عصمت و طهارت، باعث پاکی و نیکویی سرشت ما، مایه تزکیت و طهارت نفوس ما و عامل بخشش و پوشش گناهان ما میگردد: وَجَعَلَ صَلَواتَنا عَلَیکُم وَ ما خَصَّنا بِهِ مِن وِلایَتِکُم طیباً لِخَلقِنا وَ طَهارَةً لِاَنفُسِنا وَ تَزکیَةً لَنا وَ کَفّارَةً لِذُنوبِنا؛ و خداوند صلوات و درود ما را بر شما و ولایت خاص شما را بر ما، با عث نیکویی خلقت و فطرت ما و مایه پاکی نفوس ما و عامل پاکیزگی روح ما و موجب پوشش گناهان ما قرار داده است. از این رو مداومت بر ذکر صلوات میتواند با ایجاد طهارت و نورانیت در روح ما، سنخیت و تناسبی را بین ما و وجود اطهر امام زمان ارواحنا فداه به ارمغان آورد و راهگشای دیدار و رابطه ولایی خاص ما با آن حضرت گردد؛
چنانچه امام صادق علیهالسلام میفرماید:
مَنْ قالَ بَعْدَ صَلاةِ الْفَجْرِ وَ بَعْدَ صَلاةِ الظُّهْرِ، اَللّهُمَّ صَلّ علی محمّدٍ و آل مُحمَّدٍ و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یمَُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقائِمَ مِنْ آل مُحَمَّدٍ؛ هر کس بعد از نماز صبح و پس از نماز ظهر بگوید: «اللّهمّ صلّ علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم»، نخواهد مُرد تا آنکه قائم آل محمّد را درک نماید.
شخصی از حضرت آیتالله بهجت رحمةاللهعلیه تقاضا کرده است که این حقیر مشتاق زیارت امام عصر، حضرت حجةبنالحسنالعسکری عجل الله تعالی فرجه میباشم. از حضرت عالی تقاضا دارم که مرا دعا کنید تا به این سعادت نایل شوم. آن بزرگوار در پاسخ فرمودهاند: زیاد صلوات اهدای وجود مقدسش نمایید، مقرون با دعای تعجیل فرجش.
حضرت آیتالله شیخ حسن صافی اصفهانی رحمهالله ذکر صلوات را چنین توصیه فرمودهاند: روزانه تعداد 110 صلوات به صورت اللّهمّ صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فَرَجَهُمْ وَ فَرَجَنابِهِم بفرستد. از این رو بسیار بجاست که روزانه 110 صلوات به همین صورت به وجود مقدس حضرت ولی عصر ارواحنا فداه هدیه و تقدیم شود، بدان امید که راهی به سوی وصال آن حضرت فراروی ما بگشاید و ما را به ولایت و ملاقات خاص (ملاقات همراه معرفت) حضرتش توفیق بخشد. انشاءالله.